Tel 0487 512 354

‘Ronde tafel’ lezing The Health Factory

in Nieuws
‘Ronde tafel’ lezing The Health Factory

Nano mineralen, redders van onze gezondheid?

Bij The Health Factory staat het terugbrengen van oude wijsheid naar deze tijd centraal.
In oude beschavingen had men veel kennis, die in de loop der tijden in de vergetelheid is geraakt door het oprukken van de moderne tijd met al haar invloeden. De mens van nu is op zoek naar het verloren contact met de natuur en naar een natuurlijke manier van leven, waartoe ook natuurlijke geneesmiddelen behoren. Planten, metalen en mineralen die in de aarde voorkomen, zijn ons door de natuur gegeven om ons te voeden en te genezen.

Het wordt steeds moeilijker om je optimaal te voeden, voeding bevat lang niet meer de rijkdom aan voedingsstoffen zoals vroeger. Voedingssupplementen zijn helaas onmisbaar geworden, maar staan qua samenstelling vaak zoveel van de natuurlijke samenstelling af, dat er hoge doseringen nodig zijn voor enig effect. De lichaamsvreemde vormen en de hoge doseringen kunnen belastend zijn en moeilijk te verteren.

Nano mineralen en edelmetalen zijn een prachtig voorbeeld van het terugbrengen van oude wijsheid ter ondersteuning van de moderne mens. Zuivere producten met een optimale opneembaarheid voor het lichaam zonder belastende stoffen. Producten met een hoge trillingsfrequentie voor de bewust levende mens. Er is slechts een kleine hoeveelheid nodig voor een krachtig resultaat!

Deze innovatieve producten worden door steeds meer mensen ontdekt, maar omdat ze zo ‘nieuw’ zijn, bestaan er veel vragen. Om aan alle vragen recht te doen, heeft The Health Factory de ronde tafellezing bedacht.
De basis van deze lezing is gelijkwaardigheid. We zitten met elkaar aan tafel en iedereen wordt uitgenodigd haar/zijn vragen, opmerkingen, ervaringen enz. in te brengen. Zo leren we van elkaar en inspireren we elkaar.

Zo ontdekken we waarom deze nieuwe generatie aan mineralen en edelmetalen zo goed voor uw gezondheid en welzijn zijn. Ontdek zelf de snelle werking ervan met onze ‘proeverij’.

Nano zilver is een natuurlijk antibioticum dat al sinds de oudheid gebruikt wordt. Je kunt het inzetten bij ooginfecties, blaasontstekingen, huidklachten, (open) wonden, keelpijn, griep, vaginose en nog veel meer!
Nano goud bevordert bewustzijn en neurotransmitters als dopamine wat een opgewekt gevoel geeft en meer focus en helderheid. Ook remt het ontstekingen in gewrichten en zenuwcellen.
Nano platina stimuleert alpha golven in de hersenen (verstoord door o.a. straling van mobiele telefoons) en verbetert coördinatie tussen de hersenhelften. Ook reguleert het het hormonale systeem, bv bij pms of schildklierklachten.
Nano magnesium dringt diep door in zenuwweefsel en hersencellen waar het pijn en stress verlicht en nieuwe energie geeft.
Nano ijzer verhoogt tot 6 x zo snel de bloedwaardes van lage ferritine gehaltes zonder toxische belasting en stapeling.
Nano zink herstelt huid en slijmvlies en dringt ook door tot in het oog waar het verbeterd oogzicht geeft. Tevens is zink onmisbaar voor het immuunsysteem en het concentratievermogen.

Locatie: Drogisterij van der Wielen. Grotestraat 10c te Deest
Datum: Dinsdagavond 11 oktober 2016
Tijd: 19.30-21.00. Inloop vanaf 19.15 met koffie en thee
Kosten: Geen kosten aan verbonden.
Mogelijkheid tot producten aanschaffen met 15% korting
Aanmelden: via info@drogisterijvanderwielen.nl of in de winkel

Graag tot dan!