Tel 0487 512 354

Weerstand

in Nieuws
Weerstand

De herfst is in aantocht. Tijd om de weerstand een opkikker te geven. Wanneer je goed kijkt naar de natuur zie je de voeding die je kan helpen.

Vooral de (medicinale) paddestoelen zijn een aanrader. Dus geen champignons maar de echte paddestoelen. Shiitake. cordyceps, reïshi, maitake zijn voorbeelden hiervan. Je kunt ze eten. maar ze zijn ook verwerkt in diverse supplementen. Deze paddestoelen bevatten o.a beta-glucanen. Deze stofjes activeren de witte bloedcellen van de afweer, de macrofagen, dit zijn de virusopruimers.

En zo kun je met voeding dus je weerstand verhogen. Dit betekent natuurlijk wel dat je voeding optimaal moet zijn. Weet je van jezelf dat je voeding te wensen overlaat, vul dan aan daar waar nodig. Dit kun je doen door een multivitaminensupplement te gebruiken.
Voor de opneembaarheid kun je deze het beste innemen tijdens je maaltijd.

Let wel op de kwaliteit van je product! Er is een groot verschil in kwaliteit en opname van supplementen.

Mocht je nu onverhoopt toch een antibioticakuur krijgen? Neem dan voor het herstel van je darm en je weerstand een probioticakuur. Deze vult je darm weer met goede darmflorabacteriën en zo zorg je er meteen voor dat je weerstand weer omhoog gaat.

Gezonde groet, Nadine
Drogisterij van der Wielen